CSE Reviewer Part 1

Choose the synonym for each of the underlined words.

 

1. Which word means the same as erroneous?

a. digressive

b. confused

c. impenetrable

d. incorrect

 

Ans: d

 

2. Which word means the same as grotesque?

a. extreme

b. frenzied

c. hideous

d. typical

 

ans: c

 

3. Which word means the same as garbled?

a. lucid

b. unintelligible

c. devoured

d. outrageous

 

ans: b

 

4. Which word means the same as expose?

a. relate

b. develop

c. reveal

d. pretend

 

ans: c

 

5. Which word means the same as coerce?

a. force

b. permit

c. waste

d. deny

 

ans: a

 

6. Which word means the same as abrupt?

a. interrupt

b. sudden

c. extended

d. corrupt

 

ans: b

 

7. Which word means the same as apathy?

a. Hostility

b. Depression

c. indifference

d. concern

 

ans: c

 

8. Which word means the same as despair?

a. mourning

b. disregard

c. hopelessness

d. loneliness

 

ans: c

 

9. Which word means the same as contemptuous?

a. respectful

b. unique

c. scornful

d. insecure

 

ans: c

 

10. Which word means the same as tote?

a. acquire

b. carry

c. tremble

d. abandon

 

ans:b

 

11. Which word means the same as distinct?

a. satisfied

b. imprecise

c. uneasy

d. separate

 

ans: d

 

12. Which word means the same as flagrant?

a. secret

b. worthless

c. noble

d. glaring

 

ans: d

 

13. Which word means the same as oration?

a. nuisance

b. independence

c. address

d. length

 

ans: d

 

14. Which word means the same as libel?

a. description

b. praise

c. destiny

d. slander

 

ans: d

 

15. Which word means the same as philanthropy?

a. selfishness

b. fascination

c. disrespect

d. charity

 

ans: d

 

16. Which word means the same as pliable?

a. Breakable

b. Flexible

c. Strong

d. Weak

 

ans: b

 

17. Which word means the same as fete?

a. Party

b. Festival

c. Feud

d. Sudden outburst

 

ans: b

 

18. Which word means the same as quay?

a.Lake

b.Bay

c.Brook

d.Wharf

 

ans: d

 

19. Which word means the same as infallible?

a.Truthful

b.Weak

c.Unerring

d.Strong

 

ans: c

 

20. Which word means the same as imminent?

a.Unavoidable

b.Immediate

c.Important

d.Impending

 

 

ans: d

 

This reviewer is already reviewed by our team. If you see mistakes in the questions and answers feel free to comment down below for us to evaluate it again. 

 

If you found any respective copyright and wish for the article/ reviewer to be removed or taken down feel free to contact us and all your copyrighted works will be taken down as soon as possible. If you are the original author of any of the files linked here. please let us know so that we can acknowledge you better. Thank you!

 

Do you want a copy in this reviewer? you can download it here.

Enjoyed this article? Stay informed by joining our newsletter!

Comments
Esmael Uyammi - Jan 29, 2020, 8:38 PM - Add Reply

Hello i want to study its review and need free csc download . I thank you

You must be logged in to post a comment.

You must be logged in to post a comment.

About Author