EPT Reviewer Part 1

Direction: Read the sentences carefully. Find the error/errors in each sentence and rewrite them with the correct answer/answers.

 

1. The BSU gymnasium was filled up with people.

ans: The BSU gymnasium was filled up with people.

 

2. I will see you on February for the Panagbenga craze.

ans: I will see you on February for the Panagbenga craze.

 

3. What I need is a money to pay for my bills.

ans: What I need is a money to pay for my bills.

 

4. My father and mother are supportive to my studies.

ans: My father and mother are supportive to my studies.

 

5. The host for the BSU Charter Celebration is he.

ans: The host for the BSU Charter Celebration is he.

 

6. Her obese father is high blood.

ans: Her obese father is high blood.

 

7. It is ethical to say, Thank you in a request letter.

ans: It is ethical to say, Thank you in a request letter.

 

8. I left a note on my sister’s pocket.

ans: I left a note on my sister’s pocket.

 

9. Our mother has shown an unconditional love to us.

ans: Our mother has shown an unconditional love to us.

 

10. The fugitive was apprehended in March 3 of 2010.

ans: The fugitive was apprehended in March 3 of 2010.

 

11. Her father is a military so people respect him.

ans: Her father is a military so people respect him.

 

12. His father, who is a police, was killed in a gun battle.

ans: His father, who is a police, was killed in a gun battle.

 

13. The garbages on the street have not been picked up.

ans: The garbages on the street have not been picked up.

 

14. Throw your garbage properly.

ans: Throw your garbage properly.

 

15. She was unaware of the morning glory in her eyes.

ans: She was unaware of the morning glory in her eyes.

 

16. The English term for dogmeat is azucena.

ans: The English term for dogmeat is azucena.

 

17. The English term for sayote is chayote.

ans: The English term for sayote is chayote.

 

18. The symbol (/) used to separate alternatives is slash.

ans: The symbol (/) used to separate alternatives is slash.

 

19. The technical term for the symbol & is and.

ans: The technical term for the symbol & is and.

 

20. The pound key sign # is called number.

ans: The pound key sign # is called number.

 

This reviewer is already reviewed by our team. If you see mistakes in the questions and answers feel free to comment down below for us to evaluate it again. 

 

If you found any respective copyright and wish for the article/ reviewer to be removed or taken down feel free to contact us and all your copyrighted works will be taken down as soon as possible. If you are the original author of any of the files linked here. please let us know so that we can acknowledge you better. Thank you!

 

Do you want a copy in this reviewer? you can download it here.

Enjoyed this article? Stay informed by joining our newsletter!

Comments

You must be logged in to post a comment.

About Author