CSE: Verbal Ability Part 9

This is the Multiples Choice Questions Part 9 of Verbal Ability. In preparation for the Civil Service Exam, practice, and familiarize every question we have, it might be included in the actual examination. Good luck.

Be fully prepared for your exam, follow our tips on effective studying and test-taking strategies. Click here to read the tips:

Tips to overcome PANIC during board exam
Best time schedule for review and tips on how to follow it strictly
Things to do while waiting for the result of your board exam
More…

Verbal Ability Part 9

1. Which sentence uses “famish” correctly?

a. After the straight exam, I felt too exhausted and famished to eat my favourite foods.

b. I could eat a horse, I am famish now.

c. I famished my stomach next time you treat me to a meal out.

d. I will bring lots of pizza, that’s a famish.

Answer: a

2. Priscila rather not invest her savings in the stock market.

a. must

b. has to

c. could

d. would

Answer: d

3. Did you have any problem our house?

a. search

b. to search

c. searching

d. for searching

Answer: c

4. I hope you don’t mind joining you.

a. to be

b. I had been

c. that I may

d. my

Answer: d

5. Most basketball players are 6 tall or more.

a. foot

b. feet

c. foots

d. feets

Answer: b

6. These children how to improvise more props for the play.

a. knew

b. knows

c. know

d. known

Answer: c

7. The company will upgrade computer systems next week.

a. there

b. their

c. its

d. it’s

Answer: c

8. Clara three thousand words for her essay.

a. have wrote

b. has wrote

c. have written

d. has written

Answer: d

9. You have too many but few time to prove you’re right.

a. hypothesis

b. hypotheses

c. hyphothesises

d. hypothesess

Answer: b

10. Neither Sarah nor Tina the crime yesterday.

a. witness

b. witnesses

c. witnessed

d. witnessing

Answer: c

11. You do like going to the party alone you?

a. Does

b. Doesn’t

c. Do

d. Don’t

Answer: d

12. We had our house in yellow.

a. painting

b. painted

c. paint

d. to paint

Answer: b

13.  He has been exercising but his immune system was steadily.

a. weak

b. weaken

c. weakened

d. weakening

Answer: d

14.  I was that the weather would be sunny and we would be able to enjoy our swimming.

a. hopeless

b. hopeful

c. hopelike

d. hopely

Answer: b

15. I think it’s not a great idea. I totally.

a. misagree

b. unagree

c. inagree

d. disagree

Answer: d

16.  So many I found in the library, now I’m ready to report.

a. information

b. informations

c. infoes

d. infos

Answer: b

17. My grandpa always feed his flock of early in the morning.

a. sheeps

b. sheep

c. ships

d. ship

Answer: b

18. Happy memories are always remembered, not

a. forget

b. forgets

c. forgot

d. forgotten

Answer: d

19.  Flight Z735 yesterday. 350 passengers died in that accident.

a. crush

b. crushed

c. crash

d. crashed

Answer: d

20.  There is a message when you look closely at her painting.

a. hid

b. hide

c. hided

d. hidden

Answer: d

Facebook
Twitter
LinkedIn

LET: TLE Part 3

This is the Multiples Choice Questions Part 3 of TLE. In preparation for the LET Exam, practice, and familiarize every question we have, it might

Read More »

LET: TLE Part 2

This is the Multiples Choice Questions Part 2 of TLE. In preparation for the LET Exam, practice, and familiarize every question we have, it might

Read More »

LET: TLE Part 1

This is the Multiples Choice Questions Part 1 of TLE. In preparation for the LET Exam, practice, and familiarize every question we have, it might

Read More »

LET: MAPEH Part 21

This is the Multiples Choice Questions Part 21 of MAPEH. In preparation for the LET Exam, practice, and familiarize every question we have, it might

Read More »

LET: MAPEH Part 20

This is the Multiples Choice Questions Part 20 of MAPEH. In preparation for the LET Exam, practice, and familiarize every question we have, it might

Read More »

LET: MAPEH Part 19

This is the Multiples Choice Questions Part 19 of MAPEH. In preparation for the LET Exam, practice, and familiarize every question we have, it might

Read More »